Rudy Soetewey

Rudy Soetewey

Een inwoner van Absurdistan

Een inwoner van Absurdistan

Als iemand voldoende geld en macht heeft om zich met succes boven de wet te stellen, dan zijn er maar twee opties: deemoedig het hoofd buigen en het accepteren, of het recht in eigen handen nemen. 

Wanneer Matthias De Wolf een anonieme USB-stick in z’n brievenbus vindt met daarop een filmpje van een man en de boodschap er zeker niet mee naar de politie te stappen, legt hij deze waarschuwing naast zich neer. Hij is tenslotte journalist, geen detective. Als de man, een onbekende multimiljardair, wat later dood wordt aangetroffen maar daarover helemaal niets in de media verschijnt, is zijn nieuwsgierigheid gewekt. Al snel ontdekt hij echter dat hijzelf meer betrokken partij is dan hem lief is, en dat er nog slachtoffers dreigen te vallen... 


“De klassieke kloterij, Lisette.” Ze had er van bij haar aantreden op gestaan dat iedereen haar bij de voornaam aansprak. 

“Ik heb wel een naam, ik heb een onrechtstreekse bevestiging dat het klopt, maar er zit tegelijk een embargo op van de politie - een embargo dat ze bij navraag straal zullen ontkennen. Er is iets aan de hand, maar volgens mij weten ze zelf niet wàt en willen ze niet dat de buitenwereld daar achterkomt.” 


Recensie op De Perfecte Buren

Recensie op De Perfecte Buren 2

Recensie op Cartoon-Productions

<d schakel JavaScript in als dit is uitgeschakeld in je browser.</div></div>

Trailer